Share |

Uusimmat kirjoitukset

  • 9.3.2017Ehdolla kuntavaaleissa - toimivinta Kuopiota rakentamaan!Lue lisää »
  • 26.2.2017Breaking news: Suomeen uusi kyläkoulu - onnea Käärmelahti!Lue lisää »
  • 24.2.2017Kiitos Kuopion rehtoreilleLue lisää »

Kiitos Kuopion rehtoreille

Perjantai 24.2.2017 - Aleksi


Vajaat pari päivää hurahti joka vuotiseen tapaan Pakkaspäivillä näissä talvisissa Tahkon maisemissa, minulle ehkä neljännen tai viidennen kerran. Pakkaspäivät ovat Kuopion perusopetus- ja lukiotoimen seminaari- ja koulutuspäivät joissa suurin osa osallistujista on koulujen ja lukioiden rehtoreita. Me kasvun ja oppimisen lautakunnan jäsenet ollaan saatu olla myös mukana.

Jälleen kerran oli erittäin tärkeitä aiheita; mm. koulutuspoliittinen ohjelma, ICT kouluilla, modernit oppimisympäristöt sekä koulutusta vuorovaikutustaidoista. Näiden lisäksi aivan yhtä tärkeää on yhdessäolo ja -tekeminen sekä mielenkiintoiset keskustelut, hauskanpitoa ja naurua unohtamatta!

On ollut aivan huippua tutustua näiden vuosien aikana kaupunkimme rehtoreihin niin Pakkaspäivillä kuin kouluvierailuillakin. Meillä on Kuopiossa osaavia, eteenpäin katsovia, innostavia, työstään, pedagogiikasta ja johtamisesta kiinnostuneita rehtoreita - siis sanalla sanoen huipputyyppejä! Teidän kanssa on ollut antoisaa ja ilo työskennellä yhdessä.

Kiitos teille kaikille työstänne kuopiolaisten hyväksi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini